RBTX® methode

RBTX is een pionier in de wereld van Low Cost Robotica. Door een marktplaats van kosteneffectieve onderdelen van toonaangevende merkfabrikanten aan te bieden, nemen we barrières weg en zorgen we ervoor dat iedereen toegang heeft tot automatisering van hoge kwaliteit en deze kan integreren.

De "RBTX-methodologie" belichaamt onze systematische aanpak om klanten te helpen bij het identificeren en aanschaffen van producten die precies zijn afgestemd op hun automatiseringsbehoeften.

RBTX Low Cost Robotica

RBTX is de marktplaats voor Low Cost Robotica voor bedrijven. Met oplossingen vanaf € 2.000 bieden we bedrijven de mogelijkheid om hun processen kosteneffectief te automatiseren. Het platform bevat onderdelen van toonaangevende industriële fabrikanten die automatisering voor iedereen mogelijk maken.

De markt

Betreed 's werelds toonaangevende marktplaats voor Low Cost Robotica! Ontdek een brede selectie robots, eindeffectoren, vision-systemen en meer om uw perfecte robotoplossing te creëren. Wij bieden een 100% compatibiliteitsgarantie.

Bekijk oplossingen

Blader door onze collectie van 400 video's, die elk unieke economische automatiseringsoplossingen presenteren. Filter op toepassing of industrie om inspiratie op te doen voor uw oplossing.

RBTXpert

Ons team van experts biedt u GRATIS advies via onze RBTXpert videogesprekservice. Je krijgt informatie over alle onderdelen die we aanbieden.

Als je aanvullend advies nodig hebt voor je toepassing, vinden we daar binnen 30 minuten een oplossing voor.

Machine Ontwerper

De Machine Ontwerper is een online configurator waarmee u uw machine creëert en plant. U kunt ook naadloos samenwerken met onze RBTXperts op hetzelfde platform.

Test voordat u investeert

Als je de onderdelen hebt, stuur ze dan naar ons op en wij voeren een haalbaarheidstest van je toepassing uit. Je kunt ook een gratis RBTXpert videogesprek boeken om het proces van je toepassing te laten controleren. U ontvangt een testrapport en een video van uw toepassing.

Wat je ontvangt

Je krijgt een complete alles-in-één oplossing, waarbij gebruiksgemak en betaalbaarheid centraal staan. Onze robotsystemen maken een snelle opbouw van robotcellen mogelijk en zijn zo ontworpen dat integratie en onderhoud van robotica ongeacht het kennisniveau eenvoudig is.

Voordelen voor RBTX® klanten

Als lid van onze community heb je toegang tot onze uitgebreide internationale service in 29 landen. Als je problemen ondervindt met je toepassing, kun je vertrouwen op onze gratis videoservice om je te helpen en alles soepel te laten verlopen.